საბაკალავრო პროგრამამ – „საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია და უვნებლობა“ გაიარა აკრედიტაცია

საინჟინრო–ტექნოლოგიური ფაკულტეტის „საკვები პროდუქტების ტექნოლოგიების“ დეპარტამენტის განახლებულმა საბაკალავრო პროგრამამ „საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია და უვნებლობა“ 2019 წლის 1 აპრილს გაიარა აკრედიტაცია 7 წლის ვადით. 2019-2020 სასწ. წელს აბიტურიენტთა მიღება განახორციელდება 40 ვაკანტურ ადგილზე, რომელთაგან 30 სახელმწიფოს მიერ სრულად დაფინანსებადია.

ვებ გვერდი ოპტიმიზირებულია შშმ პირებისთვის.